Hotel Selena Mamaia

Hotel Selena reprezinta  un hotel de familie dotat cu terasa restaurant, restaurant cu o bucatarie internationala, lobby bar, pastrare obiecte de valoare, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, sezlonguri contra cost, piscina in aer liber, incalzita - acces gratuit, program 8-20, terasa pe plaja; alte servicii: informatii turistice, servicii telefonice trezirea clientilor, spalat/calcat lenjerie, comanda taxi; receptie 24 de ore.

 

Dotari camere: Hotelul are 47 de camere din care 42 de camere duble unde 21 camere duble sunt de categoria 2 stele, 15 camere duble categoria 3 stele, 6 camere duble categoria 3 stele; camerele duble 3 stele au pardoseala din gresie, aer conditionat, baie cu dus -fara cadita la 2**, TV, pardoseala din mozaic, mobilier nou, minibar, balcon -(la etaj), geam termopan; 5 apartamente, compuse din balcon, dormitor si living.

Servicii de masa: Tarifele includ micul dejun in sistem bufet suedez, posibilitatea de pranz si cina in sistem fisa cont- contra supliment, se acorda in restaurantul Selena, categoria I.

Plaja: intrare in mare lina, nisipoasa si larga.

 

Statiunea Mamaia se afla in imediata vecinatate a orasului Constanta. Transferul de la Aeroportul M.Kogalniceanu dureaza aproximativ 30 de minute.

Plaja statiunii, cu o lungime de aproximativ 8km si o latime ce variaza intre 50 si 150m, este dotata cu sezlonguri si umbrele.

Clima este perfecta pentru relaxare si o vacanta de vis. Astfel, temperatura aerului creste de la 20 grade C in mai si septembrie pana la 32 grade C in iulie si august. Temperatura apei marii variaza intre 19 si 28 grade C in sezon.


Pozitionare:nordul statiunii
Capacitate:100 locuri in 47 camere
Dotari:
parcare
room service
internet wireless
camera cu baie
minibar in camera
camera cu balcon
sala de conferinte
spatiu pentru bagaje
restaurant
bar
wake up
piscina
Tarife 2015:

Minivacanta de 1 Mai !!

Servicii incluse: 2 nopti cazare si mic dejun. Pentru un sejur mai mare de 2 nopti nu ezitati sa ne contactati! Totul la doar 228 lei!! Pentru mai multe detalii apelati numerele de telefon afisate in oferta!!

Date contact:
Telefon 1:0241 831 958
Telefon 2:0726 056 285
Web:www.hotelselena.ro
Adresa:Bld. Mamaia
Localitate:Mamaia